Jacques Lusseyran: És lőn újra Világosság

Jacques Lusseyran: És lőn újra Világosság

Jacques Lusseyran: És lőn újra Világosság

 J. Lusseyran önéletrajzában részletesen beszámol arról a titokzatos jelenségről mely gyermekkora óta kíséri, és melyről hosszú ideig csak a legjobb barátainak beszélt. Ez a jelenség adott erőt neki ahhoz, hogy tizenhat évesen megszervezze a francia ellenállási mozgalom egyik alappillérét, majd túlélje a nácik vallatásait és a koncentrációs tábort. E megrendítő életrajz méltán került a huszadik század legjobb száz spirituális könyvének listájára.

272 oldal, kartonált borító füllel, új ár 3790 Ft
ISBN 978 963 218 890 4

VÉLMÉNYEK

„…Életerõt és életkedvet keresõk számára sokszor idéztem, vagy olvastam fel Lusseyran könyveibõl. Viszonyulása az élethez, emberekhez, betegséghez, sötétséghez, irányt mutat mindenki számára, akik nem szeretnék, hogy elsodorja õket az ár…” Mustó Péter S.J.

„A szerző morális és szociális érzékenysége sorsalakító tényezőként jelenik meg a könyvben. Ez a tényező a II. világháború tragikus eseményei között is aktívan és gyakorlatiasan támogatja őt emberi mivoltában. Jacques Lusseyran megvakulásának rettenetes élményét az említett érzékenység átalakítja, sőt pozitívvá teszi. Ennek következménye a látás ajándékként való visszanyerése, természetesen nem az ismert formában. A regény szórakoztatva csodálatos tanítást ad.” Székely Anikó

„…A szerzõ, legtöbbünkkel ellentétben, akiknek szemünk van, ám mégsem látunk, vakon is megleli az életörömöt, és felrázza az embert…, igen valószínû, hogy ha könyvét olvasni kezdjük, le sem tudjuk majd tenni.” Michael Leach (U.S.C. magazin)

A szerző további művei:

Jacques Lusseyran: Az élet ma kezdődik

Jacques Lusseyran: Az élet ma kezdődik