autoritmia, ingyennyelvtanulás, Lomb Kató, nyelvtanfolyam, angol

Újra kapható!!!

Miről szól az Autoritmia Szókincsbővítés-modul?

A nyelvtanulásban az egyik legnagyobb félelem az, hogy valakinek nincs nyelvérzéke! Szeretném bebizonyítani, hogy Neked is megvan hozzá a képességed, mint mindenkinek, aki az anyanyelvét megtanulta, mely egykor szintén idegen volt számára! Amiért a nyelvtanulás eddig mégsem ment, az másban keresendő, és erre itt választ találsz!

A szókincsbővítés-modulban a következő kérdésekre kapsz választ:

1. Hogyan tanulj szavakat, kifejezéseket úgy, hogy azok akár elsőre is megmaradjanak, és ne kelljen magolnod?

2. Hogyan olvass szövegeket szótár nélkül? (Igen, bármilyen furcsa, de ez a sikeres, több nyelvet is beszélő nyelvtanulók egyik nagy titka: Lomb Kató (26 nyelv), Mezzofanti (38 nyelv) csak ritkán ütötték fel a szótárt, ha nem ismertek egy-egy szót egy szövegből. Hogyan csináld Te is ugyanezt? Ezt lépésről-lépésre gyakorolhatod!)

3. Csökkentheted-e a nyelvtanulásra fordított időd? És ha igen, hogyan maradj közben hatékony is. (Ez különösen fontos, ha nyelvtanuláson kívül még más dolgod is van az életben!)

4. Hogyan tölts le teljesen ingyen könyveket és hangos könyveket angolul?

5. Hogyan ügyelj a kiejtésedre az olvasás során?

Bónusz a modulhoz: TERVEZÉS

Egy táblázat segítségével összeállíthatod saját tananyagodat érdeklődési körödnek megfelelően. Azt is láthatod majd, hogy miként tanulhatsz teljesen ingyen és motiváltan az általad összeállított tananyagból. (Kedvenc könyveid, dalszövegek szövegei, érdeklődési köröd szövegei, szakmádhoz kapcsolódó szövegek, stb.)


Van néhány dolog, melyeket én is a gyakorlatban tanultam meg:

Sok helyen, és sokféleképpen lehet nyelvet tanulni, azonban vannak olyan kérdések, melyeket egyik könyvben és kurzuson sem találsz meg, számomra is csak a gyakorlatban kerültek elő. Amióta nyelveket tanítok, folyamatosan figyelem azokat, akik előrébbjutnak és azokat, akik nem, és 3 akadályt fedeztem fel, olyanokat, melyek talán számodra sem ismeretlenek:

1. "Nincs elég időm" Nekem sincs. Munkám mellett gyermeket nevelek, kurzusokat és előadásokat tartok, egy iskola fentartó egyesület munkájában veszek részt, konferenciákra utazom. Egy stratégiai terv segíthet hatékonyan elvégezni a nyelvtanulás feladatait. 

2. "Szeretnék egy nyelvet jól tudni, de olyan bizonytalan vagyok." Neked magadnak kell meghoznod a határozott döntést, hogy tovább akarsz-e lépni a nyelvtanulásban, és egy kis önkontrollal, visszacsatolással, tarthatod magad az elhatározásodhoz, vagy akár változtathatsz az eredeti terven.

3. "Egy idő után abba hagyom a tanulást."  Ha  nincs elég motiváció,  ez teljesen természetes. Ezért meg kell találnod azt, amivel folyamatosan motiválni tudod magad. Ez egyrészt a nyelvtanulás öröme lehet, de létezik egy másik jó megoldás erre: nevezetesen ha olyan szövegekkel gyakorolsz, melyek igazán érdekelnek vagy melyeket akár a szakmádban is hasznosíthatsz. Erről részletesen is lesz szó az anyagban!


Nekem való az Autoritmia Szókincsbővítés modul?

IGEN,:

  • ha eddig kudarcélményeid voltak a nyelvtanulásban,
  • ha nem tudod mi fán terem a szótárnélküli olvasás technikája (melyet az igazán sikeres nyelvtanulók alkalmaznak);
  • ha szeretnél legalább egy idegen nyelvet jól elsajátítani;
  • ha több idegen nyelvet is szeretnél elsajátítatni, de nem tudod, hogyan kezdj bele;
  • ha könnyebben szeretnél ezután szavakat/kifejezéseket tanulni;
  • ha önbizalmat és magabiiztosságot szeretnél a nyelvtanulásban;
  • ha biztos alapokat szeretnél egy nyelvben.
Mit tartalmaz a csomag?
  • Letölthető hanganyagot (mp3-ban):    Nélkülözhetetlen gyakorlatokat +Előadásokat: 1. Mi az Autoritmia?; 2. A nyelvtanulás alapfeltételei; 3. Készségek, melyeket fejlesztenünk kell; 4. A regényolvasásról; Angol szöveggyűjtemény és hangzó anyagai: mesék, fabulák, regényrészletek. 
  • Munkakönyvet, melyből gyakorolhatsz!
  • Bónuszok! Saját tananyag összeállítása egy táblázat segítségével!


                                                                                                                         Hevesi Mihály, nyelvgyakorlás, német szövegek, angol szövegek

        Mennyibe kerül? Az Autoritmia szókincsbővítő modult                     MOST mindössze 19900 FT helyett 12900 Ft helyett  7900 FT-ért kaphatod meg!                    

Rendeld meg most!

Fizetni átutalással vagy postai rózsaszín csekken lehet. A munkakönyv kiszállítása postán történik, a postaköltség 600 Ft .

(Megrendeléseket küldföldről is elfogadunk, ez esetben 2400 Ft a postaköltség, írja e-mailt az átutalási lehetőségek megadásáért: hevesim@yahoo.com).

Név:*
E-mail cím:*
Telefon:*
Lakcím:*
számlázáshoz cég adatai (amennyiben eltér a fentitől eltér):
betűs megjegyzés: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevok között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.