Szerzőinkről:

Hevesi Mihály (1970) aradi születésű műfordító, tanár, író, dalszerző, szakújságíró, kiadónk egyik közkedvelt szerzője.

Nyelvtanulási és -tanítási módszere két évtized alatt kristályosodott ki és vette fel azt a formát, melyet a kiadónknál megjelenő könyveiből is  megismerhet az olvasó.

Az Autoritmiában, nyelvtanulási és -tanítási módszerében felhasználja mindazt, amit a kissebségi létben illetve a Waldorf iskola módszerével tanítva tapasztalt.  Módszerének fontos eleme Lomb Kató metodikája illetve más humanisztikus módszerek, mint Bernard Dufeu módszere a Pszihodráma Nyelvelsajátítás.

Írói stílusa olvasmányos, fordítóként pedig nagy figyelmet fordít arra, hogy az általa közvetített szöveggel igazi értékeket közvetítsen és közérthető legyen.

Tervezzük dalszövegeinek és zenei kottáinak a kiadását, melyeket főleg nyelvtanításban használ. De repertoárjában szerepelnek filmzenék, pentaton, elektronikus dalok továbbá instrumentális dalok is. Ólvasóink figyelmébe ajánljuk nyelvtanulásról szóló blogját is.

Írta: Reményi László - szerkesztő

VÉLMÉNYEK a szerző könyveiről:

I really admire the writing style of the author. He writes with an air of mystery, motivation, and yet at the same time simplicity such that everything is conveyed clearly. Comment to the Open Secret of Polyglots (Amazon)

Beleszerettem ebbe a szemléletbe. (Zombory Katalin nyelvtanárnő)

„Nagyszerű érzés, ahogy az ismételt meghallgatásokkal  - az Autoritmiában használt gyakorlatokkal - szinte "magától" egyre többet hall ki az ember a szövegből.”

Kovács Miklós (nyelvtanuló)

A szerző további művei:

Hevesi Mihály: A nyelvtanulás művészetéről

Hevesi Mihály: A nyelvtanulás művészetéről

Hevesi Mihály: Autoritmia- hogyan tanuljunk nyelvet kedvenc zenénk, filmünk, regényünk, érdeklődési körünk alapján.

Hevesi Mihály: Autoritmia- hogyan tanuljunk nyelvet kedvenc zenénk, filmünk, regényünk, érdeklődési körünk alapján.